GameGrin Gaming Forums
Home LANs Forums Reviews Previews

Go Back   GameGrin Gaming Forums > General Community Forums > Hardware, Software, Gadgets, Phones Discussion > Tech Chat > Software Discussion

Software Discussion Discuss Software and ask for unsupported help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 13-05-2010, 09:43 AM   #1
HairyOld

Scanner
 
Join Date: May 2010
Posts: 7
HairyOld is an unknown quantity at this point
Daemon Tools

Hi all !

How to permanently mount ISOs?

Every time I restart my computer the Isos that I have mounted are no longer mounted. I want to keep them permanently mounted even after a restart.

I am using the latest Daemon Tools Lite

Thanks

Last edited by HairyOld; 13-05-2010 at 09:46 AM.
HairyOld is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2010, 10:07 AM   #2
Rasher

Tentacle
Administrator
 
Rasher's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Giraffetastic
Posts: 30,296
Blog Entries: 27
Rasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond repute
Re: Daemon Tools

i am sure that Daemon Tools used to allow you to use "switch commands" (it may of even been an add on)

i recall writing a script for someone yearrrrrrrrrrs back so when they booted it auto loaded the ISOs

I am surprised the latest Daemon Tools don't automatically do this
Which version are you using? lite/etc
I will install it a bit later to take a look if your still having issues
__________________
Join the staff and users in our chat room

Follow us on Facebook / Twitter
Follow me on Twitter
Rasher is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2010, 02:56 PM   #3
Blak

Human Grunt
 
Blak's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: London
Posts: 2,046
Blak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond repute
Re: Daemon Tools

There's an option called Auto-Mount in the options that does exactly what you want. Can't remember the exact path to find the option atm, shall check when I get home.
__________________
(Trep) your gonna get buttraped // (Blak) thats your answer to everything // (Trep) true, i like teh rape
Blak is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2010, 06:46 PM   #4
Rasher

Tentacle
Administrator
 
Rasher's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Giraffetastic
Posts: 30,296
Blog Entries: 27
Rasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond reputeRasher has a reputation beyond repute
Re: Daemon Tools

ahh cheers Blak, not used it in a while tbh, might take another look at it myself now
__________________
Join the staff and users in our chat room

Follow us on Facebook / Twitter
Follow me on Twitter
Rasher is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2010, 07:21 PM   #5
Blak

Human Grunt
 
Blak's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: London
Posts: 2,046
Blak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond reputeBlak has a reputation beyond repute
Re: Daemon Tools

Right click the tray icon -> preferences -> General tab (which is the first one) -> [] Auto mount
__________________
(Trep) your gonna get buttraped // (Blak) thats your answer to everything // (Trep) true, i like teh rape
Blak is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2010, 09:09 AM   #6
Mambo

Scanner
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Mambo is an unknown quantity at this point
Re: Daemon Tools

Use Automount option (Preferences -> General -> Automount).


Oh, Blak has already answered sorry
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2010, 11:07 AM   #7
HairyOld

Scanner
 
Join Date: May 2010
Posts: 7
HairyOld is an unknown quantity at this point
Re: Daemon Tools

2 all: thanks
to win
really easy )
HairyOld is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
daemon, tools

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash Tools dritsy General Chat 7 28-01-2005 10:16 AM


All times are GMT +1. The time now is 10:43 AM.


More on gaming

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2016 GameOn Networking Ltd, T/A GameGrin